Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Allow me to post repeating sales in Trade office

  1. #1
    Recruit
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    18
    World
    Ares

    Allow me to post repeating sales in Trade office

    Allow me to post repeating sales in Trade office with like an amount at which they will turn off. Also maybe allow us to buy more free trade slots for guild coins? Unfortunately I work where they don't allow access to such things and I don't have a smart phone. Another wishlist item would be setting specialists on repeat.

  2. #2
    Recruit
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    14
    World
    Ares
    YES PLEASE! bump

  3. #3
    Mayor
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,592
    World
    Ares
    I like repeat last to an extent. I don't like renew indefinitely.

  4. #4
    Settler map42's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    CA, USA
    Posts
    247
    World
    Zeus
    Yes, that is a lot more like how trade should work.

  5. #5
    Veteran General
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    891
    World
    Ares
    While I agree that the trade office needs a drastic overhaul. This is not a function I would like to see. This would make it effortless for people posting scam, or just plain outrageous trades over and over again hoping for a misclick or a naive soul to wander by.
    One army. Pretty please.

  6. #6
    Recruit
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    14
    World
    Ares
    Having a "Renew Trade" button instead might be a little better. That way, whenever the trade usually expires, the user actually has to log back in the game and click the button in order for the trade to show up again. I agree, having a trade always on all by itself wouldn't be a great idea.

    I made a separate post for the "Renew Trade" button over here with pictures! Please bump if you can =D
    https://forum.thesettlersonline.net/...w-Trade-button

  7. #7
    Administrator
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1,134
    World
    Zeus
    Quote Originally Posted by Tatianna36 View Post
    Having a "Renew Trade" button instead might be a little better. That way, whenever the trade usually expires, the user actually has to log back in the game and click the button in order for the trade to show up again. I agree, having a trade always on all by itself wouldn't be a great idea.

    I made a separate post for the "Renew Trade" button over here with pictures! Please bump if you can =D
    https://forum.thesettlersonline.net/...w-Trade-button
    That is a good idea! I will check out the thread you made about it and see what we can do with it.

    -BB_Odhran

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts