Reply to Thread
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 71 to 74 of 74

Thread: game in maintenance mode?

  1. #71
    Administrator BB_Odhran's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1,127
    World
    Zeus
    Everything should be working fine again. Thank you for the patience with this unexpected issue we had. If you are still having issues, please be sure to clear cache.

    -BB_Odhran

  2. #72
    Veteran General
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    ontario, canada
    Posts
    888
    World
    Ares
    ty for fixing premium time.

  3. #73
    Recruit
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    11
    World
    Zeus
    I couldn't log in (via Kongregate), but it has been fixed not long ago. I couldn't even complain here because I had deleted relevant cookies in an attempt to get it to work.

    I just got a grey screen. I checked with different browsers (Firefox, Chromium), and logged out and in in both, fruitlessly.

    Of course, my flower farms were on before the issue started, and they're all depleted now because I couldn't turn them off.

  4. #74
    Recruit
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    11
    World
    Zeus
    The same issue is occurring again: I get a grey screen (frame), not the usual blog/news page with the menu and the round blue Play Now button.

    The F12 window (Firefox) shows me that the only three things loaded are:
    https://www.thesettlersonline.net/si...kongregate.php
    /favicon.ico (not relevant)
    https://www.kongregate.com/javascrip...gregate_api.js

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts