Reply to Thread
Page 1 of 25 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 247

Thread: [Feedback] [LIVESERVER] New downloadable client.

  1. #1
    Community Manager
    BB_Trafffer's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Posts
    374
    World
    Zeus

    [Feedback] [LIVESERVER] New downloadable client.

    Please feel free to leave your thoughts and comments on the [LIVESERVER] New downloadable client.

    The original post can be found here.

    If you're experiencing issues, please read our troubleshooting post for solutions!

    Happy commenting!
    BB_Trafffer
    Last edited by BB_Trafffer; 12-22-20 at 01:22 am.

  2. #2
    Veteran General
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    510
    World
    Ares
    Well it is working so far. Hope it stays as responsive under load though when everyone is playing during the event.

  3. #3
    Recruit
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    22
    World
    Zeus
    I can't play......
    What in the hell are you doing?????

    Client installed.
    Then when i press "Play now" the broser launch the client as excepted
    Than a popup from client appear:


    3 days before christmas event you changed the game access.......

    i am complain
    i can't play the game with the new client

    and "Something went wrong".... how can i understand what is the error????....
    please give me some advice.


    PS: i've got this error since the first RC in test server and i notificate it in test server forum without any responce form developer or other.

  4. #4
    Mayor
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    ontario, canada
    Posts
    1,265
    World
    Ares
    so im officially locked outta the game on my mac.... when i hit play now.. i get 'download' the client. which of course is only for the pc... good job bb

  5. #5
    Recruit bomwite's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    28
    World
    Zeus
    Apart from the fact that the people from BB have been rubbing mint for 3 years since the people from adobe announced that they are giving up the flash and they didn't bother to find a solution in time, so don't see anything new made solution by BB. Why! https://www.thesettlersonline.com/en can't login using legacy account; can't play in multiple server with this client; client freeze and not works fine, etc, etc so all is a crap made BB. I make a video and i post to see BB what crap they make!

  6. #6
    Recruit
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    5
    World
    Zeus
    I got logged in 1 time, tried to zoom in more as I have a very large screen at high resolution, it kicked me. Now I can get back to where it says to download client but won't let me get in after I log in, and it will not download/install client again. So a couple of days before xmas event we cannot get in. Screw you Bluebyte.

  7. #7
    Veteran General
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    510
    World
    Ares
    Quote Originally Posted by asdGaming View Post
    I can't play......
    What in the hell are you doing?????

    Client installed.
    Then when i press "Play now" the broser launch the client as excepted
    Than a popup from client appear:


    3 days before christmas event you changed the game access.......

    i am complain
    i can't play the game with the new client

    and "Something went wrong".... how can i understand what is the error????....
    please give me some advice.


    PS: i've got this error since the first RC in test server and i notificate it in test server forum without any responce form developer or other.
    Are you trying to login via ubisoft or facebook or some other way? What OS are you using?

  8. #8
    Recruit bomwite's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    28
    World
    Zeus
    You made **** dust BB, that's what you did. This is video full to see why i make a full video and why can't login in server uk using legacy and why i can't play now like in the past using multiple servers...

    https://streamable.com/ay8o78

  9. #9
    Soldier
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    79
    World
    Ares
    Is there a client version for 32-bit Windows too? This apparently works only for 64-bit Win....

  10. #10
    Recruit
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    22
    World
    Zeus
    Quote Originally Posted by Narasn View Post
    Are you trying to login via ubisoft or facebook or some other way? What OS are you using?
    I log in with Ubisoft account.
    I am using Windows 7 64 bit version.

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts