Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Newly discovered copper deposits icon missing

  1. #1
    Recruit
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    13
    World
    Zeus

    Newly discovered copper deposits icon missing

    When a geologist discovers a new deposit( copper in this instance), the new deposit icon does not appear, although the icon for the mine deposit upgrades does appear. The icon displays onMouseOver but goes away when you move the mouse.
    Attached Images

  2. #2
    Recruit
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    13
    World
    Zeus
    Note: This applies to all newly discovered deposits. However, the first time you select a mine from the build menu, the ore icons appear and stay.

  3. #3
    Recruit
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    8
    World
    Ares
    Also have you tried running your mouse over it? That will allow it to show so you can confirm "Hey I need to build that"
    Clicking the mine in the build menu helps but if you dont recognize there is a mining node that needs to be built its like meh.
    This is with ALL ore nodes. Copper, Iron, Gold.

  4. #4
    Mayor
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    ontario, canada
    Posts
    1,229
    World
    Ares
    space for bare / found depos is just blank like a placeholder for mine .. but no depo icons. until you go to build then it quickly flashes OOH ICON and poof gone while it builds. lol

Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts