Reply to Thread
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41

Thread: [Feedback] Unity Version - Community Update

  1. #31
    Recruit
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    4
    World
    Zeus
    I've played this game for a number of years and have never had such problems as today trying to play Ali-Baba and the Young Wood Cutter. Each Time I have conducted a block, I have to restart the game to get the attack to complete and the generals to return to thier camps. When I attacked bandit camps 9, 10 and 11, I sent a generall to the wrong camp and could not recall him. Every time I selected that general I was taken to a general that was not attacking. I tried restarting the game again and every time I tried to return to the adventure map I got a lost server connection message. I finally cancelled the adventure. Since the roll out of the Unity version I have continued to play everyday but not without experiencing nothing but slow reactions from the game when I set something in motion, from sending explorers on their way to building and upgrading buildings. To say the least I very disappointed. Every problem identified by other users remains a problem. Like many, I will stop playing the game for awhile and hope that Blue Byte can get it's act together.

  2. #32
    Recruit
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    World
    Ares
    I too am having the same issues with the game as Lady Mystica. I try each day at least twice to see if it is working better and it is not. At this point there is not playing the game for me until being able to log into the game is fixed so I will wait and keep checking. Thanks for letting us know a little what is going on behind the scenes to get the game working correctly again. Hopefully it will be soon.

  3. #33
    Veteran General
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    510
    World
    Ares
    Quote Originally Posted by Cedric-of-Wales View Post
    I've played this game for a number of years and have never had such problems as today trying to play Ali-Baba and the Young Wood Cutter. Each Time I have conducted a block, I have to restart the game to get the attack to complete and the generals to return to thier camps. When I attacked bandit camps 9, 10 and 11, I sent a generall to the wrong camp and could not recall him. Every time I selected that general I was taken to a general that was not attacking. I tried restarting the game again and every time I tried to return to the adventure map I got a lost server connection message. I finally cancelled the adventure. Since the roll out of the Unity version I have continued to play everyday but not without experiencing nothing but slow reactions from the game when I set something in motion, from sending explorers on their way to building and upgrading buildings. To say the least I very disappointed. Every problem identified by other users remains a problem. Like many, I will stop playing the game for awhile and hope that Blue Byte can get it's act together.
    I have done that adventure about 6 times since unity went live and it is very possible to do it, it just takes longer. The only problem I had was I sent a general and he was half way to the camp so I sent the next one and then I got hit with a zone refresh and that wiped out the actions of the first general and he was back to sitting in camp and the second general got intercepted and lost. The annoying solution is just wait to send multiple generals AFTER a zone refresh or just wait until the camp is actually gone to second the next. I don't block.

  4. #34
    Mayor
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,578
    World
    Ares
    I did Wood Cutter a few weeks ago, and I block a lot. It was extremely buggy but ultimately fine. I don't find adventures to be the problem. The problem is the star menu, which on adventures is nearly empty.

  5. #35
    Settler Pteris's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Indiana, U.S.A.
    Posts
    223
    World
    Zeus
    WARNING: Buff order under the Unity version of 'The Settlers Online' for the Adventure 'Storm Recovery' has changed...!

    You must now click the building instead of the pop-up item to be buffed.

    So to avoid a Failure of the Scenario you must now follow the order of items from Left to Right and select the correct buff for each item in that order...

  6. #36
    Recruit
    Join Date
    May 2020
    Location
    Upstate, NY
    Posts
    1
    World
    Zeus
    I don't get it. Why are you making the experience worse? This constant zone refresh is killing me. I have to perform the same action several times and hope it sticks. Sending out explorers, training troops, whatever it is, if I can't do it in seconds, I have to do it twice, or three times or worse. I think it's done, then look again and it still isn't doing what I told it to. This game is just getting worse and worse. Why did you ever release this horrible mess?

    Quote Originally Posted by Cedric-of-Wales View Post
    I've played this game for a number of years and have never had such problems as today trying to play Ali-Baba and the Young Wood Cutter. Each Time I have conducted a block, I have to restart the game to get the attack to complete and the generals to return to thier camps. When I attacked bandit camps 9, 10 and 11, I sent a generall to the wrong camp and could not recall him. Every time I selected that general I was taken to a general that was not attacking. I tried restarting the game again and every time I tried to return to the adventure map I got a lost server connection message. I finally cancelled the adventure. Since the roll out of the Unity version I have continued to play everyday but not without experiencing nothing but slow reactions from the game when I set something in motion, from sending explorers on their way to building and upgrading buildings. To say the least I very disappointed. Every problem identified by other users remains a problem. Like many, I will stop playing the game for awhile and hope that Blue Byte can get it's act together.
    I have the exact same experiences.
    Last edited by BB_Trafffer; 09-15-21 at 05:09 am.

  7. #37
    Settler
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    117
    World
    Zeus
    its still so bad

  8. #38
    Recruit
    Join Date
    May 2014
    Posts
    25
    World
    Zeus
    HELP! Was deleting Battle Mail in bulk and the game deleted ALL of my mail altogether, which included all of my LOOT mail from all of my adventures which I was saving for event requests. There was quite a bit in there I have rebooted in the hopes that it was just a "glitch" but...all was still gone. Please help

  9. #39
    Community Manager
    BB_Trafffer's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Posts
    375
    World
    Zeus
    Quote Originally Posted by Lowgunn1 View Post
    HELP! Was deleting Battle Mail in bulk and the game deleted ALL of my mail altogether, which included all of my LOOT mail from all of my adventures which I was saving for event requests. There was quite a bit in there I have rebooted in the hopes that it was just a "glitch" but...all was still gone. Please help
    When you select the bulk option, you cannot remove your loot without choosing where you want to send it (star or storage). So, if you've had any loot, you'll have it either in a star or in storage.

  10. #40
    Mayor
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    ontario, canada
    Posts
    1,265
    World
    Ares
    i had a java script error.. reloaded.. it loaded island 1/3 and dropped to a solid brown screen???? reloaded.. same again???

    ideas??

    this is a new one for me


Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts